Новогодишно изненадување 2016

Денес, 27.12.2016 год.,  учениците од I-IX одделение беа пријатно изненадени од новогодишните пакетчиња. Посебна благодарност до месната заедница Стајковци кoja во соработка со организацијата Samaritan's Purse се погрижи секој ученик во училиштето да добие новогодишен подарок.