Аквадуктот и Скопското Кале 2017

Во рамките на тековниот курс по англиски јазик за вработените во ООУ Кирил и Методиј, планирани се и разни активности и посети на Скопје и Македонија, со цел запознавање на американските предавачи со убавините и културните знаменитости на нашата земја. Прва дестинација на нашите наставници и предавачите од Biola University и Crossroads Centre беа Аквадуктот во Визбегово и Скопското Кале.