Светски ден на учителот 2017

Учениците го одбележаа 5-ти Октомври, Светскиот ден на учителот, со творби од литературен и ликовен карактер и им се заблагодарија на своите наставници за трудот и посветеноста со кои секојдневно ги прошируваат нивните знаења.