Театар за деца и младинци 10.2017

На 26.10.2017 год. учениците од прво до трето одделение го посетија Театарот за деца и младинци и ја проследија театарската претстава „Волшебната флејта“. Претставата е напишана со одличен драмски текст за деца, со сите елементи на бајка, во која се судираат доброто и злото, а на крајот победува доброто.