Приредба на првачињата 2017

По повод крајот на првото полугодие и новогодишните празници, првачињата со своите наставнички организираа приредба на која присуствуваа родителите и, секако, главниот, најсакан гостин, Дедо Мраз, кој донесе многу пакетчиња и уште повеќе насмевки за сите дечиња.