Резултати од општински натпревар по природни науки (VI одд.) 2018

На општинскиот натпревар по природни науки, кој се одржа на 03.03.2018 година во просториите на ООУ „25 Мај“, учество земаа ученици од VI одд. од нашето училиште. 

На натпреварот учествуваа пет ученици под менторство на наставникот по природни науки, Маја Цекова, и ги постигнаа следните резултати:

Анастасија Антовска - II место

Матеја Груевска - II место

Елена Миткоска - III место

Бранка Накова - III место

Андреј Кузмановски - III место

Честитки за постигнатиот успех.