Резултати од општински натпревар по природни науки (V одд.) 2018

На општинскиот натпревар по природни науки, кој се одржа на 03.03.2018 година во просториите на ООУ „25 Мај“ - Скопје, учество земаа ученици од V одделение од нашето училиште, под менторство на наставникот по природни науки, Габриела Јорданов.

Учениците ги постигнаа следниве резултати:

Лука Трајковски (V-2 одд.) - II место

Сара Јосимовска (V-2 одд.) - III место

Атанас Атанасовски (V-1 одд.) - пофалница

Дијана Алексовска (V-2 одд.) - пофалница

Честитки за постигнатиот успех на сите ученици и нивниот ментор.