Резултати од општински натпревар по биологија 2018

На општинскиот натпревар по биологија, кој се одржа на 03.03.2018 година во просториите на ООУ ,,25 Мај", учествуваа 11 ученици од VII-IX одделение од нашето училиште, под менторство на наставникот по биологија, Маја Цекова, и ги постигнаа следните резултати:

Анастасија Стојчевска (VII-1) - II место

Дамјан Станковски (VII-1) - III место

Драган Поповски (VII-1) - III место

Јана Илиевска (VIII-2) - II место

Елена Панчева (VIII-1) - III место

Ивона Спасовска (VIII-2) - III место

Деспина Стојановска (IX-1) - II место

Мартин Стефановски (IX-1) - пофалница

Марија Николова (IX-2) - пофалница

Честитки за сите ученици и нивниот ментор.