Проект МИО - работна средба 2018

19.04.2018 - Директорката и дел од СИТ-от денес присуствуваа на работна средба во хотел Континентал, пришто зедоа учество во дискусија и презентираа свои предлози за подобрување на реализација на проектот за Меѓуетничка интеграција на младите во образованието.