Регионален натпревар по македонски јазик 2018

На регионалниот натпревар по македонски јазик, одржан на 21.04.2018 година во приватното училиште „Алгоритам“ во Скопје, нашата ученичка Стефанија Пешевска освои 3-то место, со што обезбеди пласман на државен натпревар.

Честитки за постигнатиот успех на ученичката и на нејзиниот ментор, Марина Димоска!