Учество на Ролеријада 2018

На спортско-рекреативниот настан Ролеријада 2018, ученичката Јована Јакимовска (VIII-2) го освои првото место, а Ивана Василева (VII-1) освои трето место.

Честитки за ученичките и нивниот ментор, Дарко Костовски!