Резултати од регионален натпревар по природни науки 2018

На регионалниот натпревар по природни науки, одржан на 15.04.2018 година во ООУ ,,Наум Охридски" - Скопје, учество зедоа 5 ученици од IV одделение од нашето училиште и ги постигнаа следните резултати:

Ана Наќевска (IV-1) - III место

Андреј Дукоски (IV-1) - пофалница

Софија Чупаригова (IV-1) - пофалница

Мелани Козарова (IV-2) - пофалница

Мелани Пенева (IV-2) - пофалница 

Учениците беа под менторство на одделенските наставници Дијана Илиевска и Габриела Постоловска. 

Честитки!