Општински натпревар по прва помош 2018

На општинскиот натпревар по прва помош, одржан на 05.05.2018 година, во организација на општинскиот Црвен Крст - Гази Баба, на екипата од нашето училиште, под менторство на одделенскиот наставник Дијана Илиевска, ѝ беше доделен пехар за освоено II (второ) место.

Честитки за постигнатиот успех!