Општински Атлетски митинг 2018

На општинскиот Атлетски митинг на 08.05.2018 учество зедоа ученици од нашето училиште и ги постигнаа следните резултати:

- Иван Михаиловски - II место (60 метри - машки)

- Елеонора Давидовска - III место (фрлање ѓуле - женски)

- Кристијан Николовски - III место (фрлање ѓуле - машки)

Честитки за постигнатиот успех на учениците и нивниот ментор, Дарко Костовски!