Полуфинална Ученичка квизотека 2017/18

На 07.05.2018 година, во просториите на ДКЦ „Карпош“ – Скопје се одржа полуфиналниот натпревар од „Ученичка квизотека 2017/18“.

На натпреварот учествуваше и нашето училиште, ООУ „Кирил и Методиј“ – Стајковци, кое се претстави со свои натпреварувачи - Мартин Стефановски, Деспина Стојановска и Елена Панчева, под водство на менторот Маја Цекова. Нашата екипа го освои третото место.

Честитки!