Државен натпревар по хемија 2018

На државниот натпревар по хемија, одржан на 06.05.2018 година на Институтот за хемија, учествуваше ученичката Дијана Петровска (IX-2), под менторство на предметниот наставник по хемија, Маја Цекова и го освои третото место.

Честитки за постигнатиот успех!