Проект „Биди еко-херој“ 2018

На 21.05.2018 година, нашето училиште беше дел од проектот „Биди еко-херој“, во рамки на програмата "LEAD MK“ во соработка сo USAID. Ние како еко-училиште им овозможивме на гостите - ученици од OОУ „Браќа Рамиз и Хамид", да се запознаат со нашите еко-активности, да ја видат училишната средина од различна перспектива, да се запознаат со нашите еко-херои, но и да ја подобрат меѓукултурната соработка.