Градски натпревар по прва помош 2018

На 02.06.2018 година, екипата по прва помош од нашето училиште, предводена од одделенскиот наставник Дијана Илиевска, на градскиот натпревар кој се одржа на Водно во конкуренција на 15 училишта од 5 општини, го доби пехарот за освоено трето место. 

Честитки за нашите спасители!