Државен ликовен конкурс "Ден на градот" 2018

Јана Илиевска (IX-2) освои 1-во место на државниот ликовен конкурс "Ден на градот" во категоријата младинци, во организација на "Детскиот ликовен центар" - Скопје.

Доделувањето на дипломите беше на 14.11.2018 година. 

Честитки до Јана и нејзиниот ментор, Ели Чочова!