Доделување благодарници за најактивни еТвинери 2018

На годишната конференција насловена "Институција... колку гордо звучи тоа!", организирана од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, беа доделени благодарници за посебен придонес во платформата еТвининг на најактивните еТвинери за 2017/ 2018, меѓу кои е и нашиот наставник по француски јазик, Елена Блажевска.  

Честитки за ова значајно признание!