Државен ликовен конкурс 2018

Учениците Петар Видовски, Лука Трајковски и Јована Јовановска (VI-1), Елена Апостоловска (VII-2) и Марија Тошевска (VIII-2) освоија дипломи за успешни ликовни творби на државниот ликовен конкурс "Творење и креирање дела од отпад и пакување", организиран од ЕуроЕкопак и Детскиот ликовен центар, под менторство на наставникот по ликовно образование, Ели Чочова.

Честитки!