Општински натпревар по природни науки 2019

На 23.02.2019 година, во просториите на ООУ "25-ти Мај" - Скопје се одржа општински натпревар по природни науки, на кој учествуваа и ученици од ООУ "Кирил и Методиј" - Стајковци и ги постигнаа следните резултати: 

Ментор: Александра Накева

Александар Додевски (IV-2) - I место

Јана Миланоска (IV-2) - пофалница

Ментор: Емилија Георгиевска

Илина Коцева (IV-1) - II место

Јана Величковска (IV-1) - III место

Ментор: Јасмина Јездиќ

Мелани Козарова (V-2) - III место

Ана Накевска (V-1) - пофалница 

Ментор: Грозданка Саздова

Ева Христова (VI-1) - пофалница

Лука Трајковски (VI-2) - пофалница

Честитки за учениците и менторите!