Ликовно дело "Госпоѓицата Марта" 2019

На 25.02.2019 год. се одржа ликовна работилница со учениците од IX одделение и наставникот по ликовно образование, Ели Чочова, за изработка на ликовно дело насловено ,,Госпоѓицата Марта" со рачно изработени мартинки, кое беше презентирано во општина Гази Баба, по повод 1-ви Март.