Светски ден на водата 2019

Нашето училиште го одбележа 22-ри Март, Светскиот ден на водата со низа активности.

Преку пораки, презентации, песни и драматизации за водата, учениците се обидоа да ја подигнат свеста за важноста, заштитата и рационалното користење на водата.