Честит 11-ти Октомври 2019

По повод државниот празник 11-ти Октомври, Денот на народното востание, ООУ "Кирил и Методиј" - Стајковци упатува честитки до сите ученици, родители, наставници и соработници. Вечно да се слави овој значаен ден во историјата на нашиот народ!