Ликовен конкурс 2019

По повод Европската недела на мобилност (16-22.09.2019), Здружението на граѓани "Еко Логик" организираше ликовен конкурс, на кој со сертификати за учество се здобија нашата ученичка Јована Јовановска (VII-2) и предметниот наставник по ликовно образование, Ели Чочова, како нејзин ментор. 

Ученичката твореше на тема екологија. 

Честитаме и посакуваме и понатамошни успеси!