Одбојкарски турнир за наставници 2019

Освоено ПРВО МЕСТО на одбојкарскиот турнир за наставници, кој се одржува традиционално по повод 3-ти Ноември, Денот на општината Гази Баба, во спортската сала на ООУ „Крум Тошев".

Нашето училиште настапи во следниот состав:

- Дарко Костовски, професор по физичко образование (капитен)
- Фатон Ганиу, професор по физичко образование
- Хусеин Адеми, професор по англиски јазик
- Емилија Наумовска, професор по англиски јазик
- Милена Љубовски, професор по одделенска настава
- Ивона Каранџуловска, професор по одделенска настава

Благодарност за поддршката до директорот Анита Ангеловска, како и нашите училишни соработници Златко Манасиевски, Бурхан Фазли и Наташа Тошевска.

Честитки за посветеноста и спортскиот дух на сите учесници!