Ликовно дело „Марта и Мартин“ 2020

На 20.02.2020 година се одржа ликовна работилница со учениците од VIII одделение и наставникот по ликовно образование, Ели Чочова, за изработка на ликовното дело „Марта и Мартин“.
На работилницата, учениците рачно изработуваа мартинки, а нивната креација беше презентирана во општина Гази Баба по повод 1-ви Март.