Е-Твининг училиште 2020-2021

Една убава вест за нашето училиште во ова напнато секојдневие - благодарение на напорната работа на тимот наставници во изминатиот период, ООУ „Кирил и Методиј" - Стајковци се закити со титулата е-Twinning училиште за учебната 2020/2021 година.