Online-гласање за најдобра првоаприлска маска

Во пресрет на Денот на шегата, учениците од секое одделение гласаа и ги избраа маските кои влегуваат во финале на натпреварот за најдобра online-маска:

Сара Димитрова (VI-1), Михаела Јакимовска (VI-2), Стефан Тодоровски (VII-1), Петар Видовски (VII-2), Дарко Трајковски (VIII-1), Елена Апостоловска (VIII-2), Алекс Стрезоски (IX-1) и Јована Јовановска (IX-2).

Гласањето за 1-во, 2-ро и 3-то место може да започне веднаш со лајкови под фотографиите, а ќе заврши на 1-ви Април во 13.00 ч., кога и ќе ги преброиме гласовите.

Со среќа!