Најдобра online-маска во категорија од I до V одделение

Кликнете на копчето долу
Забавата продолжува за Денот на шегата! 
Избираме најдобра online-маска во категорија од I до V одделение. Повеќе од 100 маски - секој ученик на свој начин оригинален и креативен. Победници се сите, а со лајкови ќе избереме 12 маски кои ќе добијат пофалници. Гласањето нека биде до 19 часот, кога и ќе ги преброиме гласовите. 
Да го одбележиме заедно овој ден, на децата омилен, да поттикнеме насмевки на сите лица.

Најдобра online-маска