Велигденска е-изложба

Почитувани ученици, родители и колеги, припадници на православната христијанска религија,

ООУ „Кирил и Методиј“ Ви ги честита велигденските празници со велигденска е-изложба организирана од нашите наставници и подготвена од вредните рачиња на нашите креативни ученици и нивните родители.

Бидете дома, во кругот на семејството и останете во добро здравје!