Конкурс за Денот на планетата Земја - резултати

Ви благодариме, драги ученици, за вашите прекрасни ликовни и литературни дела!
Инспиративни, креативни, секоја творба е посебна и значајна, бидејќи пренесува важна порака: „Да бидеме одговорни и да ја чуваме нашата планета Земја!"
Пофалени ученици на литературниот конкурс:
Теодор Миткоски (II-2)
Леонид Алексовски (III-2)
Кристијан Лазаров (III-2)
Михаела Сандева (IV-1)
Дамјан Кузмановски (IV-1)
Унеса Рушити (IV-3)
Јована Јовановска (VII-2)
Бранка Накова (VIII-1)
Кристина Дукоска (VIII-2)
Петар Спасовски (VIII-2)
Пофалени ученици на ликовниот конкурс:
Ангела Спасовска (I-1)
Лука Ѓорѓиевски (II-1)
Матеј Ников (II-1)
Теон Антевски (III-1)
Немања Миќуновиќ (III-2)
Омер Сејди (III-3)
Благојче Величковски (V-2)
Мабер Авдили (V-3)
Дарко Трајковски (VIII-1)
Елена Апостоловска (VIII-2)