Предности и предизвици на онлајн-наставата

Промоција на нашето училиште на ТВ Алфа како позитивен пример за двојазична онлајн-настава

Директорката на ООУ „Кирил и Методиј", м-р Анита Ангеловска, гостин во емисијата „Што не е јасно", на тема предности и предизвици на онлајн-наставата во училиштата.