Порака од наставниците по француски јазик

Ни недостигате, но секогаш сме тука за вас! 

Постер со порака за учениците од тимот наставници по француски јазик, советничката и претседателката на здружението, кои, за полесно совладување на наставните содржини, снимија околу 50 Едуино видео-лекции.