Европски квиз на пари

На 29.05.2020 година се одржа онлајн-национален натпревар „Европски квиз на пари", во организација на Македонската банкарска асоцијација. 
Од нашето училиште, под менторство на наставникот Маја Цекова, учествуваа учениците Дамјан Станковски, Драган Поповски, Божидар Стојчевски и Јован Манчевски, кој освои 15-то место од вкупно 418 учесници.