Од полуматура до танц-култура

Во реализација на танцоворо студио Еурека и со поддршка од општина Гази Баба, трета година по ред се одржа проектот „Од полуматура до танц-култура“. 

Оваа година, полуматурантите од основните училишта од општина Гази Баба се вклучија со онлајн кореографија.