Интервју за вестите на ТВ Алфа

Директорот на ООУ „Кирил и Методиј“ - Стајковци, м-р Анита Ангеловска, говори за протоколите, подготовките на училиштето за физичко присуство на учениците и за online-настава, како и за обуките и подготвеноста на наставниците за почетокот на новата учебна година.