Награда Вело Училишта

По повод Европската недела на мобилноста, Здружението на Граѓаните Еко Логии имаше отворен конкурс "Повик за учество на литературен и ликовен конкурс" со цел да се воочат размислувањата на учениците и истовремено да се поттикне нивниот креативен и истражувачки дух.

Нашата ученичка Сара Томовска се пласираше на второто место, под менторство на предметниот наставник Габриела Јорданов.