Да се обидеме и вака

Списанието за одржлив развој „Лице в лице“ во своето 42-ро издание дава поглед кон образованието. Видеото кое го најавува новиот број е направено во соработка со ООУ "Кирил и Методиј" Стајковци и иницијативата "Наука за деца". Благодарност до екипата за интересот кон нашето училиште, до учениците и до нашите партнери - родителите, кои дозволија децата да учествуваат во активноста.