Интервју со директорот на ООУ „Кирил и Методиј“

Во утринската емисија на Алфа ТВ зборувавме за надарените и талентираните ученици и начинот на кој училиштето им помага во одржување на нивната интелектуална кондиција. Имиџот на училиштето го прават учениците и нивните успеси. Нашата цел е да ги развиваме нивните потенцијали и да не дозволиме да се претопат во просекот, бидејќи тие се движечка сила на општеството.