Резултати од Општински натпревар по физика

На 12.02.2021 година, се одржа Општински натпревар по физика, на кој зедоа учество ученици од VIII одделение: Ива Димовска, Ева Христова и ученици од IX одделение: Андреј Кузмановски, Теодор Младеновски, Теодора Младеновска, Фросина Коркоска и Матеја Груевска. Сите ученици се пласираа за учество на регионален натпревар.