Донација на книги

Кога некој ќе ја препознае заложбата за целосна инклузија, прави напор да помогне. Библиотеките на ООУ "Кирил и Методиј" Стајковци и Страчинци од денес збогатени со една прекрасна литература за деца. Ги добивме на македонски и албански јазик првите инклузивни сликовници за деца со оштетен вид. Благодариме #svetnarazlicniaednakvi за донацијата.