Завршна фаза на проектот „Деца не се раѓаат со предрасуди“

Се приближуваме кон крајот на реализацијата на проектот „Деца не се раѓаат со предрасуди“.

Со предавачите Аце и Ива и нашите учениците од V одделение имавме една прекрасна завршна средба.