Одлука за учество на државен натпревар по математика

По поднесениот приговор до комисијата на СММ и нивниот позитивен одговор, на ученикот Немања Јорданов (VI- 2) му беа додадени уште 7 поени, со што сега има вкупно 87 поени.

Со ова, ученикот се стекна со право за директно учество на државниот натпревар по математика.

Честитки!