Градиме поправеден, поздрав свет

Под мотото „Градиме поправеден, поздрав свет“, нашето училиште го одбележа 7 Април - Светскиот ден на здравјето.

По тој повод беше изготвена презентација од страна на психологот на училиштето, Елена Темелкоска, и наставникот по биологија и хемија, Маја Цекова.

Учениците беа креативни и мотивирани и изработија пораки, цртежи и постер и со тоа се придруживме во кампањата за градење поправеден и поздрав свет.

Презентацијата можете да ја погледнете на следниот