Резултати од регионален натпревар по физика

На 03.04.2021 година се одржа регионалниот натпревар по физика, организиран од Друштвото на физичари на Македонија.

Наградени ученици:

VIII одделение: Ива Димовска (III награда)

IX одделение: Андреј Кузмановски (III  награда)

Ментор: Јасмина Јездиќ

Честитки за учениците и менторот и им посакуваме успех на државниот натпревар.