Предизвик под мотото „Во здраво тело, здрав дух“

Учениците од четврто одделение, одбележувајќи го Светскиот ден на здравјето, имаа задача да ги споделат своите спортски вештини преку предизвик под мотото „Во здраво тело, здрав дух“. 

И за време на онлајн-настава, успеваме да го зачуваме физичкото здравје и да развиваме навики за спортување.