Општински натпревар по биологија

На општинскиот натпревар по биологија одржан на 15.04.2021, беа постигнати следните резултати:

Дукоски Андреј (VII-1)- пофалница

Јованчевска Сара (VII-1)- потврда за учество

Јовановска Јана (VII-2)- потврда за учество

Димовска Ива ( VIII-1)- потврда за учество

Томовска Сара (VIII-1)- потврда за учество

Кузмановски Андреј ( IX-1)-потврда за учество

Накова Бранка (IX-1)- пофалница

Дукоска Кристина (IX-2)-потврда за учество

Јовановска Татјана (IX-2)-потврда за учество

Ментор: Маја Цекова

Честитки за сите учесници и менторот, им посакуваме успех и на регионалниот натпревар, на кој продолжуваат Андреј Дукоски и Бранка Накова.