Општински натпревар по природни науки

Резултати од општинскиот натпревар по природни науки, кој се одржа на 16.04.2021 година:

IV одд.

Ана Антовска - III награда

ментор: Габриела Андовска

Илина Стојанова - пофалница

Лука Ангеловски - учество

ментор: Елена Антонова

V одд.

Михаела Сандева - III награда

Лука Трајановски - III награда

VI одд.

Јана Величковска - II награда

Александар Додевски - III награда

Немања Јорданов - III награда

Благојче Величковски - III награда

Илина Коцева - пофалница

ментор: Сашка Крстевски

Честитки до учениците и менторите, им посакуваме успех и на регионалниот натпревар!